Cautare rapida
Catalog produse

• Accesorii

» Accesorii Beltronics
» Accesorii Cobra
» Accesorii Navon
» Accesorii Viper
» Accesorii Whistler
» Alte accesorii

• Alarme auto

• Amplificatoare

• Boxe Auto

• Detectoare radar

• Radio CD Auto

• Senzori

• Sisteme Carscop

• Sisteme de navigatie

• Sisteme Eaglemaster

• Sisteme Hornet

• Sisteme Viper

• Sisteme Wintec

• Telecomenzi

 
VIPER 7901 - RESPONDER  HD SST - cu pornire motor de la distanta  Cod 60.17156
»  Intreaba despre acest produs !

VIPER 7901 - RESPONDER HD SST - cu pornire motor de la distanta Cod 60.17156

Garantie: Pe viata

 

Pret: 1975.63 Lei

Pret cu TVA: 2449.78 Lei

 

 

Comanda acest produs

Informatii

1. Pornirea motorului din telecomanda

Pe timp de iarna incalzeste interiorul masinii si dezgheata geamurile, iar vara porneste aerul conditionat, reducand temperatura aerului din masina la un nivel placut.

2. Distanta de actionare de pana la 1600 m

De acum inainte o sa simtiti ce inseamna intr-adevar raza mare de actiune; in conditii optime aceasta poate ajunge la 1600 m.

3. Telecomanda Responder HD SST cu ecran LCD

Telecomanda Responder bidirectionala va va informa in orice moment despre starea masinii dumneavoastra prin intermediul unor pictograme mari, clare si intuitive. In cazul declansarii sistemului de securitate veti fi instiitat instantaneu si veti vedea si cauza declansarii.

Prin intermediul butoanelor telecomenzii puteti actiona 24 de canale cu functii noi, care nu se gasesc la alte sisteme de securitate precum: verificarea temperaturii interiorului masinii, programarea pornirii motorului din telecomanda la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate, verificarea timpului de functionare a motorului (pornit din telecomanda), armarea sistemului de securitate, astfel incat avertizarile sa fie primite doar pe telecomanda (masina se va comporta ca si cand nu are un sistem de securitate instalat - functie ceruta pentru a surprinde persoanele ce vandalizeaza masinile)

4. Senzor de soc dubla zona - Stinger® DoubleGuard®

Avertizeaza atunci cand masina este lovita. La o lovitura usoara sistemul de securitate genereaza un sunet de preavertizare, iar la o lovitura puternica sistemul declanseaza procedura completa de avertizare.
Sensibilitatea senzorului de soc poate fi reglata din telecomanda, astfel incat dumneavoastra veti putea stabili pragul de la care sistemul se va declansa.

5. Sirena autoalimentata*

Declanseaza sistemul daca un hot decupleaza sistemul de securitate de la bateria masinii.

6. Senzor de perimetru dubla zona*

Semnaleaza prezenta unei persoane mult prea aproape de masina, generand un sunet de preavertizare si avertizeaza la orice miscare din interiorul acesteia.

7. Senzor de geam spart*

Detecteaza orice tentativa de spargere a unui geam. Senzorul contine un microfon si un software capabil sa recunoasca frecventa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine in completarea senzorului de soc al sistemului de securitate.

8. Senzor antitractare / ridicare*

Previne furtul rotilor sau incercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

9. Fara alarme false - Nuisance Prevention® Circuitry (NPC TM)

Nici un sistem Viper® nu va va deranja vecinii, pentru ca beneficiaza de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declansarea repetitiva a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele facute de masinile grele, sau animalele. In cazul in care un senzor declanseaza sistemul de securitate de 3 ori intr-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Daca in intervalul acesta senzorul incearca sa declanseze sistemul inca o data, cronometrul se va reinitializa la zero.

10. Deschiderea portbagajului din telecomanda fara dezarmarea sistemului

La o singura apasare de buton, portbagajul se deschide, masina ramanand incuiata in rest si sistemul armat. La inchiderea portbagajului, sistemul revine automat la starea armata complet.

11. Descuierea cu prioritate a usii soferului

Previne tentativele de jaf in parcare, descuind doar usa soferului la o simpla apasare de buton; la o a doua apasare de buton se vor deschide si restul usilor masinii.

12. Ridicarea / coborarea geamurilor fata / spate din telecomanda

Foarte folositoare pe timp de vara pentru a racori interiorul masinii sau pentru cazurile in care lasati in masina un animal de companie.

13. Aprinderea farurilor din telecomanda**

Lumineaza drumul de la / pana la masina si permite localizarea masinii pe intuneric.

14. Armare pasiva

Sistemul de securitate poate fi programat sa incuie usile automat. Aceasta functie este facila pentru momentele in care uitati sa incuiati masina, sau aceasta se descuie accidental.

15. Anularea senzorilor din telecomanda

Pentru momentele in care doriti ca senzorii sistemului dumneavoastra sa nu fie activi, puteti sa-i anulati prin apasarea succesiva a butonului de armare. Aceasta functie este folositoare atunci cand lasati in masina un animal de companie care ar putea declansa sistemul de securitate.

16. Preavertizare (Warn Away®)

Senzorii de soc si de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au doua praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibila incercare de furt, sau de agresiunea asupra masinii, fara a fi nevoie de declansarea completa a sistemului de securitate.

17. Armare/dezarmare fara sunete de confirmare - Silent Mode TM

Sunt momente in care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare ii pot deranja pe cei din jurul dumneavostra (in special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apasarea unui buton al telecomenzii, masina confirmand comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de pozitie).

18. Protejarea transmisiei radio dintre telecomanda si masina prin tehnologia Clone-Safe TM

Sistemul de securitate foloseste un algoritm de generare de numere aleatorii astfel incat posibilitatea clonarii telecomenzii este imposibila.

19. Indicator electroluminiscent Viper*

Acest semnal luminos, montat pe parbrizul masinii, foarte vizibil atat noaptea, cat si ziua, avertizeaza hotii de prezenta sistemului de securitate VIPER instalat pe masina dumneavoastra.

20. Instalarea pe magistrala CAN a masinii ***

Sistemele Viper ofera posibilitatea instalarii prin interconectarea directa cu computerul masinii. Acest lucru se traduce prin:

i. Solutie 100% sigura - compatibilitatea sistemului de securitate cu masina dumneavoastra este garantata datorita testarii acestuia cu tipul de vehicul pe care il detineti.

ii. Solutie ''curata'' - instalarea nu mai necesita desfacerea panourilor usilor, fapt care poate genera zgarieturi.

iii. Acces la majoritatea functiilor de confort precum: ridicarea si coborarea geamurilor din telecomanda, inchiderea trapei la armarea sistemului, aprinderea farurilor din telecomanda pentru luminarea drumului pana la masina.

iv. Deschiderea progresiva a usilor - sistemul poate fi programat ca la o apasare a butonului telecomenzii sa se deschida doar usa soferului. Aceasta functie a fost introdusa ca urmare a statisticilor conform carora majoritatea jafurilor se petrec in parcari. Cu ajutorul acestei functii, evitati ca o persoana nedorita sa urce la dumneavoastra in masina in momentul dezarmarii sistemului.

21. Garantie pe viata

Cumparatorii sistemelor de securitate Viper primesc garantie pe toata perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.

Note

Pentru activarea functiei de pornire a motorului din telecomanda este nevoie de o a doua cheie; aceasta cheie sau chip-ul din interiorul ei se imobilizeaza intr-un modul al sistemului de securitate.

Activarea unor functii poate necesita utilizarea unor module optionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al masinii dumneavoastra

 

* Accesoriu optional

** Poate necesita un accesoriu suplimentar
*** Necesita Modul Interfata Programabila Can Max 400 Dei

Adaugati un comentariu
Nume:   Localitate   Email

Completati comentariul dumneavoastra:

 
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola

 

 
 
 

 

Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

Website detinut de Strategic S.R.L., CIF:18450350, Reg.Com: J40/3696/2006

7308564 afisari din data de 31-08-2009, Magazin realizat de WEBECOM


Opiniile vizitatorilor       Instalatori Autorizati       Legislatie       Cariere       Cum cumpar?       Contact       Dictionar  

reclamatii@protectia-consumatorilor.ro
telcons: 0800 080 999